• image
  • image

lubricant-en

lubrikant-mk

SHOCK OIL FL

Шок апсорбирачко масло врз основа на MOTUL Technosynthese ® .
No image set
Description

Шок апсорбирачко масло врз основа на MOTUL Technosynthese ® . На висок вискозитетен индекс (VI 400) гарантира постојано подесување дури и во екстремни услови. Значително ја подобрува амортизацијата. Спречува уништување.

 

ШИФРА

 

ПАКУВАЊЕ ВО Л.

 

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА

102747

 

1

 

12