• image
  • image

lubricant-en

lubrikant-mk

SCOOTER EXPERT 4T 10w40

Моторно масло базирано на MOTUL Technosynthese ® за скутери со
4-тактни мотори.
No image set
Description

Моторно масло  базирано на MOTUL Technosynthese ® за скутери со

4-тактни мотори. Стабилноста на  нафтениот филм  дава гаранција за сигурно ладење и заштита на моторот дури и во градскиот сообраќај.

Стандарди: API SL, JASO МА

 

ШИФРА

 

ПАКУВАЊЕ ВО Л.

 

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА

101257

 

1

 

12