• image
  • image

lubricant-en

lubrikant-mk

SCOOTER EXPERT 2T

Моторно масло базирано на MOTUL Technosynthese ® за 2-тактни моторни-скутери
No image set
Description

Моторно масло базирано на MOTUL Technosynthese ® за 2-тактни моторни-скутери, сo специјална формула за спречување на моќта за намалување на депозити во комората за согорување и издувни гасови. За посебно и комбинирано подмачкување.

Стандарди: API SL, JASO FK

 

ШИФРА

 

ПАКУВАЊЕ ВО Л.

 

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА

101254

 

1

 

12

101255

 

60