• image
  • image

lubricant-en

lubrikant-mk

RBF 660 RACING BRAKE FLUID

Синтетичка полигликол-базирана течност за сопирачки.
No image set
Description

Синтетичка полигликол-базирана течност за сопирачки. За сите видови на сопирачки за трки (челик или керамика).

Сува точка на вриење: 328 ° C

Влажна точка на вриење: 205 ° C

Стандарди: SAE J 1703, ISO 4925, FMVSS 116 DОТ 4

 

ШИФРА

 

ПАКУВАЊЕ ВО Л.

 

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА

101666

 

0.5

 

12