• image
  • image

lubricant-en

lubrikant-mk

5100 4T 15w50

Полу-синтетичко масло со естер технологија за сите моторцикли со 4-тактни мотори со или без интегриран пренос, влажна или сува спојка.
Description

Полу-синтетичко масло со естер технологија за сите моторцикли со 4-тактни мотори со или без интегриран пренос, влажна или сува спојка. Одлична стабилност и заштита на моторот и преносот. Исто така кај мотори кои ги исполнуваат Евро-2 и Евро-3 стандардите.

Стандарди: API SL / SJ / SH / SG, JASO МА

 ШИФРА

 

ПАКУВАЊЕ ВО Л.

 

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА

104080

104082

 

1

2

 

12

12

104083

 

4

 

4