• image
  • image

lubricant-en

lubrikant-mk

510 2T

Полу- синтетичко масло за 2-тактен мотор кои работат со високи вртежи или во екстремни услови.
Description

Полу- синтетичко масло за 2-тактен мотор кои работат со високи вртежи или во екстремни услови. За одделно и комбинирано подмачкување, со директно вбризгување, или за модели со карбуратор. Компатибилност со каталитички конвертор.

Стандарди:  API TC, JASO FD/FC, ISO L-EGD

 

ШИФРА

 

ПАКУВАЊЕ ВО Л.

 

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА

104028

 

1

 

12

104030

 

4

 

4