• image
  • image

lubricant-en

lubrikant-mk

5000 4T 10w40

Полу-синтетичко масло со естер технологија за сите моторцикли со 4-тактни мотори со или без интегриран пренос, влажна или сува спојка.
Description

Полу-синтетичко масло со естер технологија за сите моторцикли со 4-тактни мотори со или без интегриран пренос, влажна или сува спојка. Одлична стабилност и заштита на моторот и преносот. Исто така кај мотори кои ги исполнуваат Евро-2 и Евро-3 стандардите.

Стандарди: API SL / SJ / SH / SG, JASO МА

 

ШИФРА

 

ПАКУВАЊЕ ВО Л.

 

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА

104054

 

1

 

 

12

 

               104056

 

4

 

4