• image
  • image

lubricant-en

lubrikant-mk

300V 4T FL OFF ROAD 5w40

Синтетичко (High-Performance) масло за 4-тактни мотори базирано на со естер технологија.
Description

Синтетичко (High-Performance) масло за 4-тактни мотори базирано на со естер технологија. Специјално развиен и формулиран за крос и ендуро трки. Оптимална тракција во екстремни теренски услови. Екстремно висока јакост за сигурна заштита на моторот и преносот. Максимална ефикасност. Ја подобрува ефикасноста на преносот.

Стандарди: API SL, Jaso МА

 

ШИФРА

 

ПАКУВАЊЕ ВО Л.

 

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА

104134

 

1

 

12