• image
  • image

lubricant-en

lubrikant-mk

3000 4T 20w50

Високо квалитетно базирано на повеќеградно минерално масло со со посебни адитиви за преносниот систем.
Description

Високо квалитетно базирано на повеќеградно минерално масло со со посебни адитиви за преносниот систем. За 4- тактни мотори со влажна спојка и пренос и истовремено подмачкување на истите.

Во согласност со спецификациите од Harley Davidson.

Стандарди: API SG, JASO МА

 

ШИФРА

 

ПАКУВАЊЕ ВО Л.

 

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА

104048

 

1

 

12

104050

 

4

 

4