• image
  • image

lubricant-en

lubrikant-mk

100 MOTOMIX 2T

Минерално масло за 2-тактен мотор.
Description

Минерално масло за 2-тактен мотор. Остатоците во издувните цевки се избегнуваат, а останатото едвај се согорува. За одделно и комбинирано подмачкување. За оловен и безоловен бензин.

Стандарди: API TC, JASO FB-Niveau

 

ШИФРА

 

ПАКУВАЊЕ ВО Л.

 

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА

104024

 

1

 

12

101464

 

2

 

12