• image
  • image

lubricant-en

lubrikant-mk

Specific CNG/LPG 5W40

Целосно синтетичко моторно масло за мотори кои работат
на природен гас, течен нафтен гас, односно бензин и течен
нафтен гас.
Description

Целосно синтетичко моторно масло за мотори кои работат
на природен гас, течен нафтен гас, односно бензин и течен
нафтен гас. Формула со мала количина на пепел и намалена
количина на сулфатна пепел, фосфор и сулфул. Висока
стабилност на температурата.

Стандарди: ACEA A3/B4-04, C3-10, API SM/CF

 

ШИФРА

 

ПАКУВАЊЕ ВО Л.

 

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА

101717

101719

 

1

5

 

12

4