• image
  • image

lubricant-en

lubrikant-mk

8100 X-clean 5W40

Целосно синтетичко масло за современи бензински и дизел-
мотори, кои ја исполнуваат нормата Euro 4 и Euro 5.
Description

Целосно синтетичко масло за современи бензински и дизел-
мотори, кои ја исполнуваат нормата Euro 4 и Euro 5. Висока
вискозност на НТНЅ и намалена количина на сулфур, фосфор
и сулфатна пепел.

Стандарди: ACEA A3/B4-04, C3-10, API SM/CF

Одобренија: VW 502 00 – 505 00 – 505 01, Renault RN0700,
RN0710, Porsche А40, Opel GM dexos2TM (надолно
компатибилно со GM Opel LL-A/B-025), МВ 229.51, Ford WSS
M2C 917A (Galaxy со пумпа-млазник), BMW LL-04

Работење: Fiat 9.55535-S2

 ШИФРА

 

ПАКУВАЊЕ ВО Л.

 

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА

102786

102049

 

1

2

 

12

 

102051

102053

 

5

60

 

4