• image
  • image

lubricant-en

lubrikant-mk

8100 X-clean+ 5W30

Целосно синтетичко масло за современи бензински и дизел-мотори, кои ја исполнуваат нормата Euro 4 и Euro 5.
Description

Целосно синтетичко масло за современи бензински и дизел-мотори, кои ја исполнуваат нормата Euro 4 и Euro 5. Висока вискозност на НТНЅ и намалена количина на силфур, фосфор
и сулфатна пепел.

Стандарди: ACEA A3/B4-04, C3-10

Одобренија: VW 504 00 – 507 00, Porsche C30, MB 229.51, BMW
LL-04

ШИФРА

 

ПАКУВАЊЕ ВО Л.

 

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА

102259

  1   12
102269   5   4
102261   60