• image
  • image

lubricant-en

lubrikant-mk

8100 X-clean 5W30

Целосно синтетичко масло за современи бензински и дизел-
мотори, кои ја исполнуваат нормата Euro 4 и Euro 5.
Description

Целосно синтетичко масло за современи бензински и дизел-мотори, кои ја исполнуваат нормата Euro 4 и Euro 5. Висока вискозност на НТНЅ и намалена количина на сулфур, фосфор и сулфатна пепел.

Стандарди: ACEA A3/B4-04, C3-10, API SM/CF
Одобренија: VW 502 00 – 505 00, МВ 229.51, BMW LL-04

 

ШИФРА

 

ПАКУВАЊЕ ВО Л.

 

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА

102785

102020

 

1

5

 

12

4

102025

 

60