• image
  • image

lubricant-en

lubrikant-mk

8100 X-cess 5W40

Целосно синтетичко моторно масло за ото-мотори и дизел-
мотори исто така и со директно вбризгување.
Description

Целосно синтетичко моторно масло за ото-мотори и дизел-мотори исто така и со директно вбризгување. Значителна заштеда на гориво преку карактеристиката на совршено
ниската вискозност. Долго времетраење на абење и заштита на моторот, дури и кај долги интервали на менување.

Стандарди: ACEA A3/B4, API SL/CF

Одобренија: VW 502 00 – 505 00, Renault RN0700, RN0710,
Porsche А40, МВ 229.5, BMW LL-01

Работење: Opel GM LL-B-025, Fiat 9.55535-H2/-M2/-N2

 ШИФРА

 

ПАКУВАЊЕ ВО Л.

 

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА

102784

  1  

 12

102869

  2    

102870

  5   4
102872   60