• image
  • image

lubricant-en

lubrikant-mk

8100 Eco-nergy 5W30

Целосно синтетичко моторно масло, препорачано за моторни
возила за коишто е пропишано моторно масло со намалена
вискосност на НТНЅ.
Description

Целосно синтетичко моторно масло, препорачано за моторни возила за коишто е пропишано моторно масло со намалена
вискосност на НТНЅ.

Заштеда на гориво со 10%. Чисто согорување, најдобра заштита од корозија и абење, оттаму и
совршена чистина на моторот.

Стандарди: ACEA A5/B5, API SL/CF

Одобренија: Renault RN0700, Ford WSS M2C 913C (надолна
компатибилност со WSS M2C 913A/B)

 

 ШИФРА

 

ПАКУВАЊЕ ВО Л.

 

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА

102782

  1  

12

102898

  5  

  4