• image
  • image

lubricant-en

lubrikant-mk

8100 Eco-clean 5W30

Целосно синтетичко моторно масло за моторите Euro 4 и Euro
5 со катализатор за три вида издувни гасови или филтер за
честички од издувните гасови.
Description

Целосно синтетичко моторно масло за моторите Euro 4 и Euro
5 со катализатор за три вида издувни гасови или филтер за
честички од издувните гасови. Со намалена количина сулфур,
фосфор и сулфатна пепел, како и намалена вискозност на НТНЅ
за намалена потрошувачка на гориво. Препорачано за дизел-
мотори со филтер за дизел-честички од Honda, Toyota и Subaru.

Стандарди: ACEA A5/B5-04, API SM/CF

Одобренија: Renault RN0700, PSA B71 2290

Работење: Fiat 9.55535-S1

 ШИФРА

 

ПАКУВАЊЕ ВО Л.

 

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА

101542

 

1

 

12

101543

 

2

 

 

101545

 

5

 

4