• image
  • image

lubricant-en

lubrikant-mk

6100 Synergie+ 10W40

Моторно масло со ниска вискозност на база на MOTUL
Technosynthese®
Description

Моторно масло со ниска вискозност на база на MOTUL Technosynthese® за ото-мотори и дизел-мотори, со или без компресор со вклучено Common Rail вбризгување.

Погодно исто така за возила со течен нафтен гас (LPG).

Стандарди: ACEA A3/B4, API SM/CF

Одобренија: VW 502 00 – 505 00, Renault RN0700, RN0710, ПСА
Peugeot Citroen В71 2300, Merzedes Benz 229.3
Работење: Porsche до 2002 год. – годината на производство,
специјално масло BMW (до 1998 год. – годината на
производство)

 

ШИФРА

 

ПАКУВАЊЕ ВО Л.

 

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА

102781

101493

 

1

5

 

12