• image
  • image

lubricant-en

lubrikant-mk

4100 Power 15W50

Масло за употреба преку целата година на база на MOTUL
Technosynthese®.
Description

Масло за употреба преку целата година на база на MOTUL Technosynthese®. Ја намалува потрошувачката на масло која се зголемува кај постари возила, односно при поголема
километража преку помало испарување и подобро запечатување во областа на клипниот прстен со помош на висока вискозност на висока температура.

Стандарди: ACEA A3/В3, API SL/CF
Одобренија: VW 501 01 – 505 00, Merzedes Benz 229.1

 ШИФРА

 

ПАКУВАЊЕ ВО Л.

 

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА

102773

  1   12
100271   4