• image
  • image

lubricant-en

lubrikant-mk

300V Le Mans 20W60

Целосно синтетичко моторно масло со висока вискозност
на база на новата, ексклузивна технологија на MOTUL Ester
Core®.
Description

Целосно синтетичко моторно масло со висока вискозност на база на новата, ексклузивна технологија на MOTUL Ester Core®.

Го подобрува работењето на најсовремените мотори за тркање и сигурно штити од абење, пад на притисок на маслото и стареење на маслото, дури и при екстремно високо
термичко оптоварување. Висока вискозност на НТНЅ. Особено препорачано за тркање на долги патеки. Исто така погодно за проверени мотори од историски возила. Ги надминува
постоечките стандарди за моторни спортови.

 ШИФРА

 

ПАКУВАЊЕ ВО Л.

 

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА

103141

 

2

 

12