• image
  • image

lubricant-en

lubrikant-mk

300V High RPM 0W20

Целосно синтетичко моторно масло со висока вискозност
на база на новата, ексклузивна технологија на MOTUL Ester
Core®.
Description

Целосно синтетичко моторно масло со висока вискозност на база на новата, ексклузивна технологија на MOTUL Ester Core®. 

Го подобрува работењето на најсовремените мотори за тркање и сигурно штити од абење, пад на притисок на маслото и стареење на маслото, дури и при екстремно високо термичко оптоварување. Намалена вискозност на НТНЅ. Особено
препорачано за кратки патеки, брзо тркање и квалификации. 

Ги надминува постоечките стандарди за моторни спортови.

 

ШИФРА

 

ПАКУВАЊЕ ВО Л.

 

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА

103122

 

2

 

12