• image
  • image

lubricant-en

lubrikant-mk

MOTOCOOL FL

Спремно за Употреба - Црвената течност за ладење (без силиканти).
No image set
Description

Спремно за Употреба - Црвената течност за ладење (без силиканти). Исто така се препорачува за натпревари каде што тоа е дозволено. Ја намалува работната температура и овозможува оптимални перформансни својства, дури и во екстремни услови. Спречува калцификација посебно во затворени кружни системи.

Антифриз до -35 ° C

 

ШИФРА

 

ПАКУВАЊЕ ВО Л.

 

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА

101086

 

1

 

12