• image
  • image

lubricant-en

lubrikant-mk

MOTOCOOL EXPERT

Спремно за Употреба – Течноста за ладење со хибридна технологија.
No image set
Description

Спремно за Употреба – Течноста за ладење со хибридна технологија. Спречува калцификација во масленото коло. Температурата е стабилна, ја намалува при работа.

Го подобрува ладењето при возење. Одлична компатибилност со заптивки, црева и други материјали.Способност за хомогенизација со други течности за ладење.

Не се разредува со вода.

Антифриз до -25 ° C

 

ШИФРА

 

ПАКУВАЊЕ ВО Л.

 

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА

101087

 

1

 

12