• image
  • image

lubricant-en

lubrikant-mk

E1 & E9 WASH & WAX

Средство за чистење за облоги, тркала, рамка и други површини.
Description

Средство за чистење за облоги, тркала, рамка и други површини. Чисти, заштитува и ја враќа високо-сјајната боја на пластиката и бојата на автомобилот без вода и со минимален напор. Отстранува масни наслаги, прашина и друга нечистотија без гребење. Формира сув заштитен сјај без боење. Водоотпорнен. Трајна заштита од прашина, и дамки на бојата.

 

ШИФРА

 

ПАКУВАЊЕ ВО Л.

 

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА

Е1 102996

 

400мл

 

12

Е9 103174

 

400мл

 

12