• image
  • image

lubricant-en

lubrikant-mk

CHAIN LUBE ROAD PLUS

Бел, синтетички спреј со тефлонски адитиви за сите видови синџири за мотоцикли (O-ring, X-ring,Z-ring), како и Bowden кабли и зглобови.
Description

Бел, синтетички  спреј со тефлонски адитиви за сите видови синџири за мотоцикли (O-ring, X-ring,Z-ring), како и Bowden кабли и зглобови. Одлично пенетрирачкиа способност и адхезија за сигурено подмачкување дури и во оддалечените делови. Висока заштита од абење. Белата боја дозволува оптимално дозирање.

 

ШИФРА

 

ПАКУВАЊЕ ВО Л.

 

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА

103009

 

100мл

 

12

103008

 

400мл

 

12