• image
  • image

lubricant-en

lubrikant-mk

Multi DCTF

Специјално масло за менувачи со широка распространетост
на производителот на база на Technosynthese®
Description

Специјално масло за менувачи со широка распространетост
на производителот на база на Technosynthese® на MOTUL за
современите менувачи со двоен куплунг (DKG) и менувачи за
директно менување брзина (DSG). Може да се употребува и за
менувачи од типот DSG со сув или влажен куплунг.

Работење: VW G 052 182, VW G 052 171, Ford WSS M2C-936A,
Merzedes Benz 236.25, BMW DCTF-1, Пентосин FFl-2, FFL-3, FFL-4
За други можности за употреба погледнете го листот со технички
податоци

 ШИФРА

 

ПАКУВАЊЕ ВО Л.

 

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА

103910

 

1

 

12