• image
  • image

lubricant-en

lubrikant-mk

Motylgear 75W90

Масло за менувачи на база на Technosyntheseта®
Description

Масло за менувачи на база на Technosyntheseта® на MOTUL
за менувач за 5 брзини и за хипоидни мотори без ограничено
пролизгување. Посебните адитиви го намалуваат триењето,
штити од корозија.

Стандарди: API GL 4+5

 ШИФРА

 

ПАКУВАЊЕ ВО Л.

 

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА

100093

 

1

 

12