• image
  • image

lubricant-en

lubrikant-mk

Motylgear 75W80

Масло за менувачи на база на Technosyntheseта®
Description

Масло за менувачи на база на Technosyntheseта® на MOTUL за
менувачи и за хипоидни мотори без ограничено пролизгување.
За менувачи од Renault, Citroen и Peugeot.

Стандарди: API GL 4+5

 ШИФРА

 

ПАКУВАЊЕ ВО Л.

 

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА

101154

 

 

1

 

 

12