• image
  • image

lubricant-en

lubrikant-mk

Gearbox 80W90

Делумно синтетичко хипоидно масло за менувач и со додаток
MoS2 против абење и висок термички напор.
Description

Делумно синтетичко хипоидно масло за менувач и со додаток
MoS2 против абење и висок термички напор. Особено
препорачано за погоните na менувачи и на оската кои се
изложени на екстремно тешки работни услови.

Стандарди: API GL 4+5

 ШИФРА

 

ПАКУВАЊЕ ВО Л.

 

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА

100099

 

 

1

 

 

12