• image
  • image

lubricant-en

lubrikant-mk

Gear Competition 75W140

Целосно синтетичко масло за менувачи за менувачи и задни
оски кај тркачки возила
Description

Целосно синтетичко масло за менувачи за менувачи и задни
оски кај тркачки возила со и без систем за ограничено
пролизгување.

Стандарди: API GL 5

 ШИФРА

 

ПАКУВАЊЕ ВО Л.

 

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА

101161

 

 

1

 

 

12