• image
  • image

lubricant-en

lubrikant-mk

Gear 300 75W90

Целосно синтетичко масло за менувачи со ниска вискозност
за екстремно затегнати менувачи и задни оски.
Description

Целосно синтетичко масло за менувачи со ниска вискозност
за екстремно затегнати менувачи и задни оски. Стабилно на
висока температура со особено висок капацитет за притисок.

Стандарди: API GL 4+5

 ШИФРА

 

ПАКУВАЊЕ ВО Л.

 

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА

100118

 

 

1

 

 

12