• image
  • image

lubricant-en

lubrikant-mk

DEXRON III

Масло за автоматски менувачи на база на Technosynthese®
Description

Масло за автоматски менувачи на база на Technosynthese®
на MOTUL за автоматски менувачи, хидраулични и механички
системи, за коишто според производителот е пропишан
Dexron III или Mercon. Оптимална стабилност на слојот
на средството за подмачкување при високи температури.
Спречува абење и пенење.

Одобренија: MAN 339 тип Z1 & V1, MB 236.5, MB236.9, ZF TE
ML 03D/04D/14A/17C, Voith 55.6335.32 (G607)
Работење: GM Dexron IIIG, Ford Mercon, Allison C4, Caterpillar
T0-2

 ШИФРА

 

ПАКУВАЊЕ ВО Л.

 

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА

100317

 

1

 

12