• image
  • image

lubricant-en

lubrikant-mk

Dexron II D

Минерално масло за автоматски менувачи и серво-волани.
Може да сепримени кај сите системи за коишто е пропишано
Dexron, Dexron B или Dexron IID.
Description

Минерално масло за автоматски менувачи и серво-волани.
Може да сепримени кај сите системи за коишто е пропишано
Dexron, Dexron B или Dexron IID. Специјалните додатоци
спречуваат абење, корозија и пенење. Одличната течна
состојба овозможува удобен пренос на брзините и при ниски
температури.

Одобренија: MAN 339 тип Z1 & V1, MB 236.7, Voith 55.6335.32
(G607), ZF TE ML 03D/04D/11A/17C, работење: Caterpillar T0-2,
Allison C4, GM Dexron IIG

 

ШИФРА

 

ПАКУВАЊЕ ВО Л.

 

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА

100197

100198

 

1

2

 

12