• image
  • image

lubricant-en

lubrikant-mk

FORK OIL EXPERT MEDIUM/HEAVY SAE 15w

Масло врз основа на MOTUL Technosynthese ® за стандардни моторни виљушки.
No image set
Description

Масло врз основа на MOTUL Technosynthese ® за стандардни моторни виљушки.

Вискозитет: 15W

 

ШИФРА

 

ПАКУВАЊЕ ВО Л.

 

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА

101138

 

1

 

12