• image
  • image

lubricant-en

lubrikant-mk

FORK OIL EXPERT LIGHT SAE 5w

Масло за подмачкување на механизмот кој овозможува вртење на тркалата кај моторот.
No image set
Description

Масло за подмачкување на механизмот кој овозможува вртење на тркалата кај моторот.

Масло врз основа на MOTUL Technosynthese ®. Специјално развиено за USD виљушки.

Вискозитет: 5W

 

ШИФРА

 

ПАКУВАЊЕ ВО Л.

 

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА

101142

 

1

 

12