• image
  • image

lubricant-en

lubrikant-mk

FORK OIL EXPERT HEAVY SAE 20w

Масло врз основа на MOTUL Technosynthese ® за стандардни моторни виљушки.
No image set
Description

Масло врз основа на MOTUL Technosynthese ® за стандардни моторни виљушки.

За потешка амортизација.

Вискозитет: 20W

 

ШИФРА

 

ПАКУВАЊЕ ВО Л.

 

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА

101136

 

1

 

12