• image
  • image

lubricant-en

lubrikant-mk

DOT 3&4 BRAKE FLUID

Синтетичка полигликол-базирана течност за сопирачките за диск и тапан системи на сопирачки.
No image set
Description

Синтетичка полигликол-базирана течност за сопирачките за диск и тапан системи на сопирачки.

Стандарди: DOT 3 & DOT 4, SAE J 1703, ISO 4925

 

ШИФРА

 

ПАКУВАЊЕ ВО Л.

 

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА

102718

 

0.5

 

12

102719

 

5

 

4