• image
  • image

lubrikant-mk

1853 : ПИОНЕРСКИ ПОЧЕТОК

Основање на компанијата SWAN & FINCH во Њујорк – САД, која се занимава со производство о дистрибуција на високо – квалитетни моторни масла. Нејзин водечки бренд е MOTUL.