• image
  • image

lubrikant-mk

1932 : ПРОДАЖБА ЗАПОЧНУВА ВО ФРАНЦИЈА

ERNST ZAUGG и SWAN & FINCH постигнаа доовор за претставување на производите во Франција. Тој ја создава SUPRA PENN компанијата која врши продажба и дистрибуција на MOTUL и SAFCO маслата во нивните оригинални пакувања (дрвени буриња, бочви, галони и контејнери), под слоганот ,,МАСЛА КОИ ГАРАНТИРААТ 100% ЧИСТ ПЕНСИЛВАНИСКИ КВАЛИТЕТ".