• image
  • image

lubrikant-mk

2004-2005 : MOTUL ПРОДОЛЖУВА ДА ГИ РАЗВИВА СВОИТЕ ИНОВАТИВНИ ПРОИЗВОДИ

300V MOTORSPORT програмата, новиот „пронајдок" на MOTUL R&D лабораториите, ги надминува сите меѓународни стандарди. Со својата Двојна-Естер технологија, зајакната со изменувачи со високи перформанси на триење, оваа нова генерација се издвојува како референца на трките со автомобили. CLASIC прогтрамата пак обезбедува прецизен и прилагоден одговор на колекционерите и вљубениците на „VINTAGE / OLD TIMER" возила и возила од подоцнежниот период. Новиот спектар, FACTORY LINE, e адаптиран на промените на брзиот пазар. Тие се 100% синтетички масла, земајќи ги предвид иновациите развиени врз основ на искуствата од натпреварувањата.