• image
  • image

lubrikant-mk

За нас

Неодамна основана, компанијата АКОМА ОИЛ е официјален увозник и дистрибутер на светски познатиот француски производител на моторни масла MOTUL за Македонија.
Асортиманот на MOTUL има конкурентна позиција во индустријата на моторни масла од 1853 година. Спојот на традицијата, посветеноста и модерната технологија, денес овозможуваат задоволување на највисоките меѓународни стандарди за квалитет.
MOTUL е застапен во сите сегменти, како моторни масла за автомобилската индустрија, мотоцикли, автобуси, камиони и во наутиката.
Од неодамна тие во својот фокус, на висока позиција ја ставија и грижата за мотроцикли / MC CARE, сегмент во кој нудат богата понуда како идеална поддршка и третман на вашето возило и опрема.
Производите се наменети за сите кои го сакаат најдоброто за своето возило.

Нашата МИСИЈА е на домашниот пазар да му го понудиме знаењето и експертизата на светски познатиот производител на моторони масла MOTUL, со цел да го одберете најдобриот производ за вашите потреби. Сервис кој го понудиме на нашите партнери за да препорачаат најдобар избор со вистинска вредност на нивните клиенти и истовремено можност да ги најдете нашите производи насекаге околу вас.